Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Наоми Кембъл и нейните 4 тайни за красота

отпечатай новината

15.06.2020 14:23 | Видян 3212 пъти

Наоми Кембъл и нейните 4 тайни за красота

В средата на май тази година Наоми Кембъл навърши 50 години. Въпреки възрастта си, британският модел не спира да работи и казва, че ще продължава да прави това, което умее най-добре. Превърнала се в модна икона, тя все още е едно от най-търсените лица в индустрията.

Робърт де Ниро, Майк Тайсън, Силвестър Сталоун, Адам Клейтън Хоакин Кортес, Лиъм Пейн. Това са само част от известните имена, с които моделът има връзка през годините. Запленени от нейния чар, много мъже продължават да тръпнат по нея и сега.
Какви са тайните за красота на Наоми Кембъл?

Преди близо година моделът създаде свой профил в YouTube и стана влогър. Подобно на много звезди, там тя споделя любопитни видеа, в които разказва как протича ежедневието ѝ. Голяма част от тях са свързани с това как се грижи тя за кожата и косата си.

1. Грижа за кожата

В един от клиповете Кембъл разкрива, че подбира много внимателно козметиката, която използва за своята кожа. Говорейки за важността на хидратацията, тя обяснява, че не си купува душ гел.

„Под душа използвам само детски сапун. Не харесвам прекалено ароматизираните душ гелове“, посочва тя пред „Harper's Bazaar“.

За да има хубава кожа на лицето, тя използва хидратиращи крем и серум за зоната около очите.  

„Хидратирам кожата на лицето си постоянно, въобще цялото си тяло... Мисля, че всички гримове и тежки овлажнители могат да запушат порите“, обяснява още тя.

В своите влогове Наоми говори за това колко често трябва да почистваме кожата си. По думите ѝ, всяка сутрин след като се събуди, тя започва деня като почиства лицето си със специален крем и малко течен сапун.

„За лицето си също използвам продукти с витамин С и розово масло“, коментира още тя и уточнява, че никога не си ляга с грим.

Моделът е почитател и на маските за лице, с които кожата на лицето ѝ се подхранва и е по-здрава и сияйна.

„Гримът навлиза дълбоко в порите. Затова, когато не работя, се опитвам да не нося изобщо грим. Просто обичам да имам чиста кожа“, допълва тя.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !