Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Маги Вълчанова с диплома за инструктор по културизъм

отпечатай новината

05.06.2020 15:07 | Видян 1185 пъти

Маги Вълчанова с диплома за инструктор по културизъм

Една от легендарните носителки на короната Мис България Вселена – Магдалина Вълчанова, която носи титлата през 2000 г., вече е дипломиран инструктор по културизъм и фитнес.

С това се похвали самата красавица, която е майка на две деца.

Дипломата й е от НСА за изкаран курс по специалността в началото на тази година. Прави впечатление, че брюнетката е навъртяла шестици по всичките 9 предмета от обучението. Тапията е само последното допълнение към най-новия проект на Маги - Magi Fit Body Design. В него тя е персонален треньор на дами, предимно над 35 г., които нямат време да ходят на фитнес. Лично Вълчанова извайва телата им с тренировки вкъщи и подходящи хранителни режими.

Идеята за бизнес начинанието се появила вследствие на личния живот на красавицата, която от години поддържа топформа с упражнения и фитнес. Едва наскоро обаче й хрумнало, че може да предаде опита си и на други жени. Новото поприще идва, след като преди три години решава да рестартира живота си. Тогава се развежда и започва начисто. Дори в момента учи дигитален маркетинг с амбицията да се развива и в тази посока.

Припомняме, че именно Вълчанова беше човекът, който стоеше няколко години зад конкурса Мис Национален отбор, от който излязоха топкрасавиците Александра Петканова и Виолина Анчева.

Преди 4 години обаче около надпреварата се развихри огромен скандал, заради който БНТ отказаха да я излъчват и тя така не се състоя. Оттогава Вълчанова се преориентира професионално.

Източник: Монитор

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !