Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отвлякоха кучето на Ритон

отпечатай новината

05.06.2020 11:23 | Видян 1326 пъти

Отвлякоха кучето на Ритон

Дует „Ритон“ изживя неприятен инцидент миналия петък, когато откриват, че кучето им Лъки е отвлечено, пише в. „Телеграф“.

„Няма го от петък вечер. Около 22,00 открихме, че не е вкъщи“, сподели пред „Телеграф“ Катя. Любимото четириного, което живее при дуета вече 8 години, изчезва от дома им за втори път.

Преди

„Първия път беше малък. Тогава се върна след 3 дни. Вече почти се бяхме примирили, че го няма и се прибра. По козинката му имаше пръски от цимент и сметнахме, че някой го е завързал на някой строеж, но Лъки е успял да се отскубне и си дойде“, споделя Катя за първото му изчезване и допълва: „Този път обаче вече е голям. Искрено се надявам, че ще се върне отново. Ние сме силно привързани към него и си го обичаме много. Притеснявам се само ако някой го е отвлякъл, за да ни нарани. Разпространихме снимката му в социалните мрежи и се надяваме да се върне у дома“.

Награда

В къщата на Катя и Здравко обаче има и щастлив повод. Дуетът взема специалната награда за БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Специалната награда се връчва за седма поредна година, като до момента носители са Лили Иванова, Васил Найденов, „Сигнал“ и др.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !