Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Марина Войкова показа супер фигура по бански само 6 месеца след раждането

отпечатай новината

04.06.2020 12:19 | Видян 1953 пъти

Марина Войкова показа супер фигура по бански само 6 месеца след раждането

В началото на декември миналата година Марина Войкова - носителка на титлата за най-красива българка през 2015 г., стана майка за първи път. Тогава тя даде живот на малката Алегра, чието лице показа на почитателите си чак в през март т.г.

Майката може и да предпочита да пази личното пространство на своята наследница, като не качва нейни кадри в социалната мрежа, но продължава да споделя свои изображения... И то какви. Последната ѝ публикация, появила се преди часoве, разкрива, че брюнетката отново е влязла в страхотна форма, при това само шест месеца след като роди.

На фотографиите, качени в личната ѝ Инстаграм страница, Войкова позира в черен бански костюм от две части, разкриващ прекрасната ѝ фигурата, поддържана с интензивни тренировки. На снимките ясно се виждат стегнатите ѝ мускули на корема. Светлооката хубавица, която е от Елин Пелин, е заложила на напълно естествена визия, заставайки пред обектива без грим, предва Dir.bg.

Марина и Давид си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари 2019 г. в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 г., Бонев ѝ направи романтично предложение за брак, точно като по филмите. Тогава те бяха на почивка в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на английски: "Ще се омъжиш ли за мен?".

За факта, че ще стават родители, се заговори за първи път в края на юни т.г., докато бяха на ваканция в гръцкия курорт Порто Карас. Снимките, които споделиха от престоя си, разкриха закръгленото коремче на брюнетката. По това време те не потвърдиха информацията, че очакват дете, но техни близки разкриха, че Марина иска да стане майка.

През септември всички съмнения за бременността се потвърдиха, когато миската сподели кадър, на който позира с широка раирана рокля в бяло и черно до фонтан, като обгръща нежно с ръце наедрялото си коремче.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !