Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джъстин и Хейли Бийбър – истинските Барби и Кен

отпечатай новината

01.06.2020 12:16 | Видян 1894 пъти

Джъстин и Хейли Бийбър – истинските Барби и Кен

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се завърнаха от Канада, където прекараха по-голямата част от изолацията. Двамата бяха засечени на разходка в Калифорния по време на Деня в памет на загиналите във войните, който в САЩ се чества всеки последен понеделник на месец май.

Снимките на семейството предизвикаха истински фурор в социалните мрежи, а някои фенове веднага побързаха да сравнят звездите с Барби и Кен. Хейли носеше розов спортен комплект, очила и огромни обици, а косата ѝ беше вързана на опашка. Съпругът ѝ заложи на много по-малко дрехи и се появи в Малибу само по розови къси панталонки, а татуировките му бяха на показ.

От началото на карантината двойката постоянно информира почитателите си за ежедневието вкъщи. Наскоро Бийбърови започнаха и нова поредица във Фейсбук, наречена „The Biebers on Watch“, която се излъчва три пъти в седмицата. Там те отговарят на въпроси от феновете и дискутират различни моменти от своята връзка.

Именно във Фейсбук стана ясно, че Хейли не помни точно кога се е влюбила в Джъстин. „Спомням си първия път, когато каза, че си влюбен в мен, но не знам кога аз реших, че си точният за мен“, казва тя. Добавя, че почти до сватбата не е казвала на съпруга си, че го обича.

От своя страна, канадският изпълнител твърди, че изолацията го е накарала да се влюби още повече в жена си. „Започнах да осъзнавам колко добри качества имаш и колко много неща харесвам в теб“. Първата им целувка пък се случва на среща, за която Хейли бяга от вкъщи.

Тогава Джъстин я кани да хапнат суши, но родителите ѝ не позволяват. „Те категорично отказаха и забраниха да се виждам с Джъстин. Тогава по-голямата ми сестра ме покри и каза, че ще спя в нейния апартамент. Не успяха да ни хванат“. Добрата новина е, че Бийбър всъщност е бил точният мъж за Хейли и тази тайна среща се явява началото на едно семейство.  

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !