Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

10-минутната тренировка на Никол Шерцингер

отпечатай новината

28.05.2020 10:42 | Видян 1814 пъти

10-минутната тренировка на Никол Шерцингер

Никол Шерцингер няма спирачка! Певицата прие извънредното положение с усмивка и повече от два месеца не спря да забавлява своята аудитория.

Тя призоваваше своите последователи да си стоят по домовете, показа нагледно как да си мият ръцете и да почистват домовете си.

Освен редовните ѝ постове за проекта „The masked singer“, в който тя бе жури, красавицата често качваше клипове, в които показва как се грижи за себе си и спортува.

Сега, когато фитнесите са отворени, тя продължава да тренира у дома и споделя своите мотивиращи видеа.

През уикенда Шерцингер отново показа, че за нея няма невъзможни неща. Тя засне специално видео за списание „Shape“, в което разкрива как поддържа стегнато своето тяло.

„Готови ли сте да се изпотите с мен и Паоло Мацити?“, попита тя и сподели в Instagram тяхната 10-минутна тренировка за цяло тяло.

Във видеото Никол прави напади, бърпи, планкове, вдига бутилки с вода вместо гирички...

„Никол е толкова сладка и аз я обичам“, „Страхотна тренировка“, „Готов съм да се потя с теб по всяко време, Никол“, пишат последователи на Шерцингер под видеото, което е събрало над 95 хиляди преглеждания.

След като се изолира у дома в Лос Анджелис, бившата на Григор Димитров показа, че не е сама. От самото начало компания ѝ прави нейното гадже Том Еванс, който също обича да тренира. 

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !