Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кандидат-кметица се разголи за Плейбой

отпечатай новината

26.05.2020 16:30 | Видян 2372 пъти

Кандидат-кметица се разголи за Плейбой

Седем месеца след като лъсна гола в интернет, кандидат-кметицата на Момин проход - Диана Габровска, се съблече за юбилейния брой на „Плейбой“. Силиконовата мис се показа дибюдюс не предизборно, а за да разкаже за трудните избори в своя живот навръх 18-годишнината от издаването на Мъжката библия у нас.

В навечерието на местните избори миналата есен избухна скандал заради еротичните снимки и видеоклипове на мераклийката за градоначалник, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността. Сега в „Плейбой“ става ясно кой е правил въпросните фотоси и как те са се появили публично, какво донесе цялата история на нея и семейството ѝ... Автори на фотосесията са светата троица на родната модна фотография – Слав, Хубен и Диляна Флорентин. Диана иска да докаже на Момин проход и на цялото българско човечество, че еротиката не е престъпление, а изкуство.

Черешката на тортата в броя е Супер Бианка, която в момента живее в Ню Йорк със съпруга си и разказва: какво общо има Доналд Тръмп с новите й гърди и как е преборила рака, както и каква е връзката й с Михаил Горбачов. Междувременно стана ясно и че от Мъжката библия са обявили кастинга за новата „Мис Плеймейт“, като за целта са отворили специална секция на сайта си, където кандидатките да изпращат своите данни и снимки.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !