Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Какво е да си дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън?

отпечатай новината

26.05.2020 14:58 | Видян 1485 пъти

Какво е да си дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън?

Чудили ли сте се някога какво е да си дете на кралски особи от ранга на принц Уилям и Кейт Мидълтън? Бавачката на техните наследници Мария Борало разкри пред авторката на книгата „Nanny in a Book“ Луис Харън, че и те като всички други деца следват доста правила.

Малчуганите са тренирани да се държат като възрастни публично и когато се появяват с мама и тате им е забранено да хленчат и реват.

„Те не се лигавят. Когато държат ръката на мама и тате, трябва да се усмихват и да махат като тях. Нямат право да правят драми, да хленчат или да плачат“, разкри авторката пред „The Sun“.

Разбира се, на тях им е позволено да се занимават с неща, присъщи за възрастта им, а именно да си играят и то навън. Често те го правят с кучетата или пък карат колела на въздух. По-нетипичното е, че ги учат отсега да се занимават с градината.

„Да, те си цапат ръцете в пръстта, но и се учат как да засаждат“, коментира Луис.

Що се касае до хранителните им навици – те нямат право на капризи, ядат всичко, което се слага на масата. Авторката уверява, че малките се хранят доста разнообразно с различни кухни, за да се подготвят за бъдещите събития, които ги чакат, когато пораснат.

Джордж и Шарлот са специално обучавани как да се държат сред други хора. Казва им се, че за да направят мама и татко щастливи, трябва да са усмихнати, учтиви и да не говорят излишно.

Кралските наследници все още редовно почиват следобед. Дрямката им след обяд е задължителна.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !