Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брайън Остин Грийн не иска да се развежда с Меган Фокс

отпечатай новината

23.05.2020 09:23 | Видян 1497 пъти

Брайън Остин Грийн не иска да се развежда с Меган Фокс

Тази седмица стана ясно, че отношенията между 46-годишния Брайън Остин Грийн и 34-годишната му съпруга Меган Фокс не са добри. Съпрузите се появяваха често пред обществото без брачните си халки. Също така стана ясно, че по време на карантината двамата са решили да живеят отделно. В последно време Меган Фокс бе забелязана и в компанията на 30-годишния музикант Ричард Колсън Бейкър (Machine Gun Kelly). На 20 май се състоя премиерата на неговия видеоклип „Bloody Valentine“, в който главната роля изпълнява именно Фокс.

В началото на седмицата Брайън Остин Грийн разказал в подкаст под името „Context“ за това, което се случва сега в семейния му живот. Актьорът признава, че фактически с Меган са се разделили още в края на 2019 г. и през всички празници и семейни отбелязвания са били заедно, заради трите си деца – 7-годишния Ноа Шанън, 6-годишния Бодхи Рансъм и 3-годишния Джърни Ривър. Също така Брайън подчертава, че те с Меган са в приятелски отношения.

Източник, близък до звездата споделя пред „People“, че всъщност актьорът крайно тежко приема разрива със съпругата си и все още се надява двамата да изгладят отношенията си.

„Раздялата бе тежка за него, но той прави всичко възможно, за да съхрани позитивната си настройка“, съобщава източникът пред „People“. – Те вече са се разделяли по-рано, след което успяха отново да продължат да живеят заедно. Брайън не планира да подава молба за развод. Той не е и готов да се среща с други жени. Струва ми се, че той се надява с Меган отново да се договорят. Той ѝ дава свободно пространство и ѝ позволява всичко, което тя иска. За него главното е тя да е щастлива. Брайън счита, че тя е прекрасна майка и на него му е тъжно, ако тя се среща с други“.

По информация на изданието, последните няколко седмици Меган се намирала в изолация заедно с Колсън Бейкър. „Те се веселят и изглеждат щастливи заедно“, подчертава „People“.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !