Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новата на Ивайло Захариев го запозна с родата

отпечатай новината

22.05.2020 13:19 | Видян 1917 пъти

Новата на Ивайло Захариев го запозна с родата

Нещата между Ивайло Захариев и новата му половинка, Станислава стават много сериозни. Актьорът и блондинката са заедно по-малко от година, но вече си като истинско семейство.

Наскоро Станислава го заведе в родния Асеновград, където го запознава с майка си и баща си. С двойката са и децата им - двете момчета на Ивайло от бившата му съпруга Миряна и момичето на Станислава.

Като истинска добра домакиня майката на Станислава спретна софра за чудо и приказ. Бъдещата тъща на звездата от „Под прикритие” иска да спечели Захариев и прилага всичките кулинарни умения.

Актьорът успява да омае родителите на Станислава. Първоначално те са скептично настроени относно Ивайло и няма добро мнение за актьорите. Захариев се разкрива истински пред родителите на новата си любима и ги спечелва с доброто си възпитание.

Докато е в Асеновград Ивайло се запознава и с приятелите на половинката си от детството. Разхождайки се из града, Захариев те разпознах от фенове които го молят за снимки. Родния град на Станислава двойката прекарал почти две седмици,  пише „България Днес”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !