Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

82 бона се изръсил Кобрата за любовното гнездо в порутена дупка

отпечатай новината

22.05.2020 11:07 | Видян 1556 пъти

82 бона се изръсил Кобрата за любовното гнездо в порутена дупка

82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо, научи HotArena. В него Пулев е съсобственик с последната си изгора Розали Петрова.

Срещу платените пари Кобрата и гаджето му се сдобиват с етаж от къща, постройка обособена за магазин, както и половината двор чиято площ е над 160 квадратни метра. Имотът на Кобрата и сочената за негова любовница се намира в центъра на София и има доста занемарен вид.

Къщата е на два етажа, а  горния се намира любовното гнездо на Пулев и Розали. Постройката е доста стара. Строена е през 50-те години на миналия век. На външните стени е сложена изолация завесите на прозорците са дръпнати, да не се вижда какво се случва в стаите, на терасата е поставена сателитна чиния.

Кобрата и Розали Петрова явно са доста дискретни при срещите си в къщурката, ако въобще ходят там. Никой от останалите  живеещи там не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят роднини на продавачите.  Възрастна жена споделя пред „България Днес”, че не е виждал никой  да живее от години на този етаж и не знае дали има нов собственик.

 От няколко месеца Пулев и изгората му Розали се опитват да продадат имота. Любовницата на боксьора се изявява като успешен брокер на недвижими имоти. Пулев и Петрова купуват имота през декември. През февруари фирмата на Розали пуска обява за заменка на имота. За етажа, магазина и двормото място те търсят друг имот, независимо за какво е предназначен. В обявата Розали пише, че е възможно доплащане от тяхна страна.

Според слуховете Кобрата и красавицата имат връзка от повече от 4 години. Запознават се случайно. Първата крачка прави топбоксьорът. Той успява бързо да впечатли 30-годишната бизнес дама. Розалия от София, завършила е Софийския университет. Почти след завършването си Петрова става собственик на фирма за недвижими имоти. Розали е една от жените, за които Андреа научава, че Кобрата й кръшка. Скоро певицата публично обвини боксьора в системни изневери. Тя е убедена че освен с Розали Кубрат е имал връзка и с много други.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !