Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Гришо и специалната торта за рождения му ден

отпечатай новината

20.05.2020 11:49 | Видян 1709 пъти

Гришо и специалната торта за рождения му ден

На 16 май Григор Димитров навърши 29 години. Тази година той прекара рождения си ден в Америка, където е блокиран от началото на пандемията. В момента той е изолиран в Калифорния и не спира да поддържа форма въпреки отложените тенис турнири. Тренировките обаче трябваше да спрат за един ден, в който Гришо да се отпусне и да наруши строгия си хранителен режим.

Родната ни ракета се похвали със специална торта за рождения си ден, която е направена лично за него от сладкарница в Ню Йорк. Върху нея може да се видят българското знаме на герба на страната ни. Гришо публикува няколко снимки с десерта в социалните мрежи и събра хиляди харесвания и коментари от целия свят.

Колегата му Новак Джокович дори го поздрави на чист български, пишейки му „Честит Рожден Ден“. Димитров благодари на всички за пожеланията и призна, че е впечатлен от майсторската изработка на тортата. „Благодаря, че ми напомнихте за мястото, което е толкова специално за мен“, пише той.

По време на изолацията тенисистът се опитва да пребори скуката с различни дейности. Той показва на феновете си как тренира и играе баскетбол, но признава, че все още не може да свикне с еднообразното си ежедневие. „Все още се нагаждам към ситуацията, но смятам, че е добре да се отпусна, да си пусна брада и да правя каквото искам“, шегува се Гришо в интервю за ATP.

Той дори е започнал онлайн курсове в университета „Харвард“.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !