Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Иън Сомърхолдър с любовно писмо към Ники Рийд

отпечатай новината

20.05.2020 11:26 | Видян 2260 пъти

Иън Сомърхолдър с любовно писмо към Ники Рийд

Иън Сомърхолдър иска целият свят да разбере, че е влюбен в съпругата си Ники Рийд. По случай рождения ѝ ден актьорът публикува няколко снимки, под които ѝ се обясни в любов пред милионните си последователи.

„Ник. Откъде да започна? Толкова съм вдъхновен от това, което правиш като майка, бизнес дама, дъщеря, сестра, съпруга и приятелка. Успяваш да се справиш с всичко“, пише звездата от „Дневниците на вампира“. Сомърхолдър нарече съпругата си „Супержена“ и заяви, че тя е единственият човек, който може да се справи с отглеждането на дете и управляването на голяма компания.

Двойката се ожени през 2015 година и посрещна своя син Бодхи Солей Рийд Сомърхолдър две години по-късно. След като роди, Рийд основа и бижутерийната си компания „BaYou With Love“. Йън добави в съобщението си, че съпругата му го е научила да обича безрезервно и да се отнася към другите с благодарност и любезност. Той ѝ благодари, че винаги е била до него, независимо от натоварения му график и постоянните пътувания из света.

През 2010 година актьорът основа фондация на свое име, която се опитва да промени планетата и да я направи едно по-зелено и по-чисто място. В публикацията си Сомърхолдър обяснява, че съпругата му стои зад целия му успех и тя е двигателят на идеите му. „Ти ме насърчаваше и беше огромен генератор на сила и мъдрост. Не мога да изразя благодарността си“.

Това не е първият път, в който Иън изразява любовта си към Ники. По случай Свети Валентин той публикува снимка, на която двамата със съпругата си държат за ръце сина си. Тримата са обърнали гръб към камерата, а текстът под фотоса гласи: „Моите валентинки завинаги. Благодаря ви, че ме правите най-щастливия човек на планетата“.

Засега родителите не са показали лицето на сина си, тъй като искат да запазят личното му пространство и да го предпазят от атаката на папараците.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !