Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преследвач на Емануела отива на съд

отпечатай новината

20.05.2020 10:41 | Видян 1510 пъти

 Преследвач на Емануела отива на съд

Софиянец на 48 години ще бъде изправен пред Районния съд в Разлог заради системно следене на поп-фолк певицата Емануела.

Обвиняемият Алекс е задържан в Банско, след като си позволил да отправи към Емануела заплахи за живота й след няколкомесечно системно следене. С действията си той е възбудил основателен страх у нея за живота и здравето й, установило разследването. Делото е насрочено за края на този месец.

До повдигане на обвинение срещу мъжа се стигнало, след като при участие на певицата в Банско през декември 2019 година той я причакал до колата й и я заплашил с убийство, ако не говори с него. Личната охрана на певицата и тази в заведението успели да изведат на безопасно място певицата, като не позволили преследвачът й да й навреди.

Тормозът над Емануела започнал месец преди това. Алекс редовно ходил на местата, където тя имало участия. След това преследвачът правил опити за контакт с нея. Той е следял явно при пътуванията й. Поведението му започнало да става заплашително. Това продължило в различни градове, включително и в чужбина, до задържането му през декември, пише „България Днес”.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !