Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Innerglow връщат клубните концерти на живо

отпечатай новината

18.05.2020 11:19 | Видян 611 пъти

Innerglow връщат клубните концерти на живо

Младата банда Innerglow, която в последната година стремглаво се катери по стълбицата на популярността и фенската любов, се оказа и сред най-смелите и предвидливи на столичната клубна сцена.

Момчетата са сред първите, които успяха да си намеря и насрочат участие в заведение на живо.

Първият им следкрантинен концерт ще е на 30 май и ще се състои в градината на клуб Арт Е Факт. Разбира се пред ограничена публика и с взети всички предпазни мерки като маски и разстояние между хората.

"Най-сетне е време за екшън и на живо пред вас", написаха Innerglow в официалната страница на бандата. „На 30 май, събота, в Арт Е Факт засвирваме под открито небе и отпращаме короната в миналото. Носете си маски и най-добре направете резервация предварително, тъй като местата са ограничени, заради мерките за сигурност. Нямаме търпение да ви видим там?", допълват те. Цената на билетите на предварителна продажба е 10 лв, а в деня на събитието ще е 12 лв. Концертът стартира в 20 часа, а Innerglow обещавт да свирят поне 2 часа.

Междувременно последният им сингъл Little Magnets, който дебютира в началото на февруари, все още е на челна позиция в класациите, като дори в чарта на БНР е на 1-во място.

Повечето артисти обаче, все още опипват почват и не обявяват участия. За тях сега предстои период, в който да се преборят с документацията по кандидатстването за финансиране по различни програми на Столичната община и фонд „Култура“ към Министерство на културата. Откритите сцени в София също са на „изчакване“ и не стартират въпреки чудесните климатични условия. Най-вероятно това ще стане с влизането в сила на промените, с които ще се възползват от намаленото до 9% ДДС.

Все пак има и други спорадични опити за възобновяване на живите участия.

Един от тях е и концертът на терасата на Студентксия дом в София на 24 май.

"Решихме да съберем най-хубавите, непреходни български песни и да ги изпеем за вас по случай 24ти май!",

написаха изпълнителите Даря Момчилова, Нина Ценова, Мария Велкова – Славея, Станимира Тенева и Константин Кучев. Те предупреждават, че пространството поема до 30 човека според новите изисквания, затова ще го пуснат за излъчване на живо и онлайн. Входът на този концерт ще бъде под формата на дарение и не е обвързан с фиксирана сума. За сметка на това певците подканват меломаните да напишат любимите си песни, за да съставят плейлиста на концерта. Благодарение на локацията, навръх Празника на буквите, с красиви български песни ще бъде озвучен целият площад Народно събрание.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !