Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сандра Бълок за първи път показа дъщеря си

отпечатай новината

15.05.2020 12:19 | Видян 1362 пъти

Сандра Бълок за първи път показа дъщеря си

Ако имате нужда от нещо позитивно, трябва да гледате последния епизод от шоуто Red Table Talk на Джейда Пинкет Смит. Той беше пуснат специално за Деня на майката и се започна с историята на Ейприл Буенкамино – медицинска сестра, която работи на първа линия в борбата с COVID-19. Тя също така е и майка на две деца. Буенкамино се присъедини към Смит, майка ѝ и дъщеря ѝ чрез видео връзка.

Целта беше зрителите да разберат историята на този супергерой от реалния живот и да обявят, че Сандра Бълок е дарила 6 000 предпазни маски на болницата, в която работи Ейприл. Медицинската сестра заяви, че никога не е виждала носителката на „Оскар“, но това бързо се промени. Изведнъж на екран се появи самата Бълок, която изрази своята благодарност.

Ейприл, благодаря ти. Ще се опитам да кажа това без да заплача. Благодаря ти за всичко, което правиш, защото докато ние седим вкъщи със семействата си, ти вършиш страхотна работа“, каза Сандра. Тя добавя, че всяка вечер благодари на хората, които се грижат пандемията от коронавирус да бъде овладяна.

Ейприл заяви, че най-трудният момент, п
рез който е трябвало да премине, е било сбогуването на момичето с майка ѝ. Двете е трябвало да говорят по телефона, разделени от прозорец. За щастие, екипът на Буенкамино е успял да се възползва от дарението на Бълок, което се изразява в предпазни маски и ръкавици.

Преди сегментът да приключи Джейда Пинкет Смит изненада Ейприл с дарение от 50 хиляди долара, което отива директно в болницата, както и една семейна почивка за медицинската сестра. Но това не беше единственият мил момент. Дъщерята на Сандра Бълок, Лайла, се появи съвсем изневиделица.

През 2015 година актрисата заяви, че е осиновила момиченцето от Луизиана. Досега обаче звездата не беше показвала публично детето. „Здравейте, дами. Благодаря ти, Ейприл, че правиш всичко това за всички нас“, каза Лайла. Бълок има и още едно дете – син Луис на 10 години.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !