Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-лошите навици на всяка зодия

отпечатай новината

14.05.2020 17:19 | Видян 1860 пъти

Най-лошите навици на всяка зодия

За щастие, астрологията подсказва не само кои са, но и как можете да се отървете от тези лоши навици и да разгърнете пълния си потенциал.

Овен

Овните имат навика да прекаляват с амбициите и самоизтъкването. И докато това качество е помогнало на много от тях да напреднат, то също така може и да застраши техните взаимоотношения с околните. Ако ги оставите да се погрижат за животно, за дете или за растение, то вие бихте могли да им помогнете да се справят с този проблем, като намалят егоизма си.

Телец

Телците много често страдат от манията да се затрупват с материални придобивки. Да бъдат заобиколени с всичките си вещи, им дава чувство за сигурност. Но това също така им създава главоболие, объркване и хаос. Всичките неща, които съхраняват, за да са им наблизо, могат да попречат на реда както в къщата им, така и в ума им. Те могат да се справят с това, ако се снабдят с различни кошници, буркани и рафтове, които да им помогнат да сложат всичко в ред.

Близнаци

Близнаците са пословични като много лоши слушатели. Един добър начин да станете по-внимателни, е да започнете да премълчавате по-често. На първо място, на Близнаците ще им е много трудно да държат затворена устата си дори за 10 минути. Ако обаче започнат, в крайна сметка, и най-големият приказливец ще се научи да изслушва хората до себе си.

Рак

Ако някога сте се чудили къде се крият здравословните проблеми на Раците, то погледнете в чинията им, където ще откриете доста сладкиши. Този зодиакален знак обича да похапва бисквитки, бонбони, торти, сладолед… От време на време да се награждава с десерт е добре, но твърде многото прием на захар може да окаже влияние не само върху талията, но и върху енергийните нива. Спасението за тях се крие в дъвките без захар и сушените плодове, които ще задоволят глада им за сладко.

Лъв

Човекът, който седи на съседната маса в ресторанта и говори на висок глас с личния си асистент по телефона, най-вероятно е Лъв. Съвсем естествено е, след като този знак е благословен с оригиналност, очарование и остроумие, да иска да се покаже пред света. Всъщност, това желание да се похвали, се корени в несигурността му. Колкото по-бързо Лъвовете се научат да уважават околните, толкова по-бързо те ще получат така желаното обожание.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !