Бирата има само 4 съставки, но никога...

Тези дни отбелязвахме Деня на бирата и понеже иде сезонът...

Плеймейтка хвърли бомбата: Рачков ми...

Отношенията на Димитър Рачков със знойната блондинка...

Мария призна за свой недостатък

отпечатай новината

11.05.2020 16:50 | Видян 739 пъти

Мария призна за свой недостатък

Мария чистосърдечно си призна свой недостатък, с който не може да се справи. Хитовата пайнерка направи откровението покрай градивната критика от зрители при гостуването си в предаването „Вечерта на...” с водещ Камен Воденичаров по телевизия „7/8”.

Докато разказваше за житие-битието си, фолкдивата направи впечатление на почитателите си, че непрекъснато си пипа косата и деколтето. Мария ту премяташе букли, ту поглеждаше към пазвата си и посягаше да намести тоалета си в тази област. Едва ли обаче е очаквала някой да се осмели да й направи забележка, при това в ефир. Е, случи се. Зрителка се възползва от формата на предаването, в което всеки желаещ може да се обади и да зададе въпрос към госта.

„Това с косата и с деколтето ми е голям недостатък. Не знам... Не мога да го махна! Това е забележка, която сестра ми постоянно ми прави. Когато нервнича, пипам косата, пипам деколтето”, сподели Мария с широка усмивка.

В предаването й се наложи и да коментира прякора си Отварачката, с който се сдоби преди години след като блесна в реклама на известна марка бира. В клипа Мария отваря бутилка със закачена отварачка, която висеше между гърдите й. „При мен е нещо като нула, т.е. нито добро, нито лошо”, сподели Мария за отношението си към прозвището й. Певицата припомни, че въпросната реклама е доста скъпа, дори днес, а тя е първата в бранша, участвала в такъв проект. Единственият минус, който фолкдивата призна е, че някак й е в повече вече да я наричат Мара. Едно време обичала да се обръщат към нея с: Маре, Марче, Мери, Мими... „Мара и Марче много си ги харесвах... Но някак си във времето ми натежава това Мара, Мара. Е, всяка Мария е Мара”, сподели тя.

Зрителят, който зададе темата за рекламата, всъщност я попита дали вкъщи отваря бира с отварачка. Мария отговори, че вкъщи няма мъж и бира не се пие. Тя предпочита вино, но си го купува в бутилки с винт. „Но на теб ти позволявам да визуализираш, че ти отварям бирата по всякакъв начин, какъвто ти харесва”, завърши със закачка тя отговора си.
Фолкдивата безспорно умее да отработи и провокативни въпроси. Това, което избягва, са очевидните язвителни коментари от зложелатели. Мария не ги чете, дори когато са под постовете й в профила й във фейсбук. И от широката й усмивка пролича, че действително не й влияят. Денят й започвал в 6 сутринта, била силно ангажирана и в периода на социална изолация. Стараела се е да работи усилено по нови проекти, а и да прекарва време с дъщеря си Марая.

Тя откровено коментира и защо няма повече народни песни в репертоара си. Имала няколко, но „но не го усеща” и съжалява, ако разочарова някого. Слуша песни от различни жанрове, рядко свои. Ретро, рап, рок, харесва песни от много жанрове, стига да са хубави. „Но не усещам всяка една песен, за да я изпея. За да изнеса моя песен, трябва да я усещам, да е вътре в мен, да ме кефи, за да мога и вас да ви изкефя, като я представя...”, сподели Мария.

Социалната изолация не й тежи, тъй като фолкдивата си е домошар. Мария дори е доволна, че може да прекарва повече време вкъщи. Можела да си измисли много задачи и даже понякога не й остава време да си изпълни всички. Най-често се занимава с чистене, което й е мания, и със спорт. Прави аеробика вкъщи. А сега, когато майка й Йорданка й е на гости, се наслаждава и на времето, което прекарват заедно и с дъщеря й Марая. „Цялото това нещо ми донесе една хармония вътре в мен и вън. Неща, за които преди съм отделяла часове: да стигне до точка А, да свърша това-онова, накрая се оказва, че може да си го направиш и вкъщи. В същото време мога да отделя повече време и за Марая, и майка ми. Сега сме постоянно заедно и преоткривам в нея много неща, научавам други”, споделя Мария.   


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !