Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бийбър и Ариана Гранде с благотворителна песен

отпечатай новината

08.05.2020 13:53 | Видян 1599 пъти

Бийбър и Ариана Гранде с благотворителна песен

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър най-накрая направиха обща песен. Този петък излезе парчето „"Stuck with U“, което е създадено по време на карантината и цели да повдигне духа на всеки у дома.

Клипът е направен, като са събрани домашни видеа на звезди и фенове, които танцуват или се забавляват по друг начин със своите близки. Тук може да видите сестрите Кендъл и Кайли Дженър, Айеша и Стеф Къри, Гуинет Полтроу, Майкъл Бубле, Аштън Къчър и Мила Кунис, както и Джейдън Смит.

Но това, което най-много зарадва почитателите, беше специалното участие на Далтън Гомес, който е новият приятел на Ариана Гранде. Момчето се появява само за няколко секунди в края на клипа, но това беше достатъчно, за да се потвърдят слуховете за нова връзка. 

Гомес е брокер на недвижими имоти и досега той и изпълнителката пазеха отношенията си в тайна. Явно двамата прекарват изолацията заедно, тъй като се вижда как танцуват в спалнята в дома на Гранде. За връзка между тях се заговори още през март, но явно не искат да показват любовта си пред медиите.

Освен че се опитва да повдигне настроението в тези тежки времена, парчето „Stuck with U“ е създадено с благотворителна цел. Всички печалби от продажби и стриймване ще бъдат разпределени към фондове и стипендии за децата на хората от първа линия, които се борят с COVID-19. Средствата ще бъдат управлявани от фондацията „Firs Responders Children's Foundation“. 

Гранде и Бийбър постоянно напомняха на феновете си, че парчето ще излезе съвсем скоро. Двамата брояха часовете в социалните мрежи и споделиха, че нямат търпение то да бъде пуснато.

Преди седмица беше пусната и инструменталната версия на “Stuck with U“ като изпълнителите помолиха феновете си да запишат видео как танцуват на нея, за да може да влязат в клипа. „Помогнете ни да създадем клипа към песента. Искам да ви видя как се забавлявате по време на карантина. Това е балната песен на всички, които не могат да отидат на бала“, написа Джъстин.

Той също така поиска от почитателите си да се облекат с роклите и костюмите си за бала и да се забавляват с най-близките си хора.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !