Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кали заряза музиката, търгува с валута

отпечатай новината

08.05.2020 13:19 | Видян 2322 пъти

Кали заряза музиката, търгува с валута

Фолк певицата Кали се преквалифицира от изпълнител в специалист по валутна търговия. Изпълнителката се занимава с онлайн търговия на валутните пазари и дори изкара обучителен курс по специалността.

Звездата решила да смени професията си и докато е под карантина успяла да заработи някой лев. Засега се справя доста успешно и дори разкрива част от тайните си, пише „Галерия”.

Изпълнителката на „4-4-2” признава още, че преди вируса сънувала сън, който й подсказал, че нещо ужасно ще сполети планетата. Тя видяла как черни плочи покриват цялото небе и помислила, че извънземни идват да убият човечеството.

„Имах решение как да се спасим–да разпънем над главите си бели чаршафи, защото бялото символизира духовенството. Не можаха обаче всички да се спасят”, разказва Кали.

След това видението й продължило и тя се озовала на място, което й напомняло на Шотландия–навсякъде зеленина и хълмове. На всеки хълм имало само по една къща и хората били много отдалечени един от друг.

Тя се зачудила защо е така и тогава глас й казал „Защото вие и без това не общувате помежду си. Използвате само телефоните си и нямате нужда един от друг”, обяснил мистериозният глас.

Така сънят на Кали приключил. Според нейните тълкувания, видението напълно отговаря на събитията днес и социалната изолация, в която светът изпадна.

И макар повечето й близки да не виждат символика в съня й, Кали е убедена, че той не е случаен и е предвещавал принудителната раздяла между хората и общуване предимно с технологиите.

Що се отнася до работата, за разлика от повечето си колежки, певицата изобщо не се оплаква от карантината. И дискотеките не й липсват особено.

„Чувствам се чудесно, защото сега имам възможност да се огледам и да видя какви са взаимоотношенията ми с децата, с близките ми”, признава певицата.

Освен това тя не спира да работи, макар и не в музикалния бизнес.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !