Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Джиджи Хадид: Провалите учат най-добре

отпечатай новината

27.04.2020 16:13 | Видян 2048 пъти

Джиджи Хадид: Провалите учат най-добре

Ако имахте възможност да зададете на Джиджи Хадид само един въпрос, какъв щеше да бъде той? Щеше ли да бъде свързан с кариерата? С любовта? Със славата? С фигурата ѝ? Или просто щяхте да я попитате как се справя с непрекъснатите задължения на модел?

Е, ние може и да нямаме такава възможност, но звездният свят, представен от Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Кендъл Дженър, Серина Уилямс и други личности успяха да поставят Хадид на горещия стол и да ѝ зададат различни въпроси.

Моделката застава на корицата на „Harper's Bazaar“, а интервюто за априлския брой на списанието е много по-различно от традиционното. Серина Уилямс е първата звезда, която задава въпрос на Хадид и той е свързан с израстването под светлината на прожекторите.

Джиджи признава, че никак не ѝ е било лесно да бъде в центъра на вниманието, но се опитва да запази истинската си същност и да не се поддава на провокациите от страна на папараци и медии. Споделя, че вярва в силата на зодиите и смята, че те определят какъв е характерът на човек и това как той реагира в различни ситуации.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !