Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Миро: Бях нещастно копеленце

отпечатай новината

27.04.2020 10:19 | Видян 2042 пъти

Миро: Бях нещастно копеленце


Пандемията не е страшна за Миро. Певецът, който празнува 44 години на 10 март, приема социалната изолация не като наказание, а като предизвикателство и възможност да се вгледа в себе си и да се съсредоточи върху трансформацията на живота си, научи HotArena. Стартира я преди година, когато се освободи от зависимостта си към алкохола, и продължава с всеки нов ден да бележи нови успехи в голямата си лична промяна.

Това е и време, което да прекара повече със съпругата си Ели, която се прибра от Лондон при настъпването на епидемията в Европа. Това са дни за преоценка, смята Миро, кое е важно и съществено и кое – не. Преоткриването на мисленето, изтъкна хитовият певец наскоро, защото сега хората имат време да мислят. Миро приема карантината и като отрезвяване и почивка, защото дълго време е експлоатирал таланта си. Не се страхува от коронавируса. Миро е изпълнен с надежда и вяра. Певецът е кален от преминаването през не малко изпитания. И това е просто още едно, което той избира да посрещне с позитивна нагласа.

Ако съм оживял до този момент, минал през големи неща, вярвам, че имам цел, имам причина да съм тук. Христос е този, заради който оцелях... Аз съм минал през всякакви перипетии”, сподели Миро.

Певецът, който бележи втора седмица на върха на музикалните класации с хита си „Очите”, неотдавна призна, че имал зависимост към алкохола, която е преборил преди година, но едва тези дни сподели, това не е нито първата му, нито единствената му битка. „Бях нещастно копеленце... Рядко съм познавал по-нещастен човек от себе си. На 20 години може би бях на-нещастното момче, човешко същество на света”, споделя Миро. Той допуска, че е възможно да е било депресия. Има аргументи в полза в на това предположение. И сред тях не е славата, с която се сдоби още на младини, когато с Галя, която днес се изявява в шоуто „Като две капки вода”, създаваха хит след хит като дует „Каризма”.

„Дадох си сметка, че има някакъв проблем около 20-та си годишнина. Ходих на лекар. Оказа се, че имам проблем с щитовидната жлеза, хиперфункция. Част от хиперфункцията на щитовидната жлеза е депресивни състояния и липса на енергия”, връща се назад Миро. Така физически обусловено започват тези негови негативни емоционални състояния. Въпреки голямата си популярност и хилядите почитатели, Миро е бил много сам през годините. „До такава степен съм бил сам, че вече ми беше трудно да бъда с някого”, казвал е певецът. В един момент към физическите фактори и самотата се прибавят пороци, сред които и алкохолът и дрогата, както и поведение, в което днес Миро не може да се припознае. Преди година, когато научил за загубата на Иван Ласкин, с когото са родени на 10 май, Миро се стреснал, че ще бъде следващият. Дал си сметка, че алкохолът се е превърнал за него в начин на живот. И една вечер, в нощта на 6 януари, певецът бил толкова пиян, че се уплашил за себе си.

Мисля, че няма човек, който пред смъртта да е атеист. Аз имах една вечер, в която бях убеден, че ще си отида от този свят. В тази вечер просто седнах и казах: „Господи, не мога повече по този начин. Или оставам на този свят, или избирам живота, или избирам смъртта. Моля ти се, избирам живота, направи нещо”. Спрях да пия. Само една година е минала от тогава…”, откровен е Миро. Той призна още, че „от други неща” се е отказал много по-рано. Убеден е, че днес е по-добър и по-щастлив.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !