Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Били Айлиш заведе тийнейджъри на виртуален абитуриентски бал

отпечатай новината

21.04.2020 16:15 | Видян 1189 пъти

Били Айлиш заведе тийнейджъри на виртуален абитуриентски бал

Били Айлиш и брат й Финиъс О’Конъл изненадаха завършващите гимназия тази година абитуриенти. Музикалното дуо се включи във виртуални бал, организиран от актьора Джон Красински, с изпълнение на Bad Guy.

"Те бяха тук не заради мен, а заради вас!", обясни в еуфория звездата от „Офисът“, чието предаване Some Good News продължава да се радва на голям интерес онлайн.

Айлиш и О’Конъл не бяха единствените звезди, които зарадваха абитуриентите на 2020 г. Братята Ник, Джо и Кевин Джонас също дадоха тон за песен със Sucker пред танцуващите младежи. С видеовключване се отчете и Chance the Rapper.

Целият бал се излъчваше на живо в YouTube, като в ролята на диджей влезе самият Красински. По-късно в епизода си на Some Good News той благодари на всички абитуриенти, че са купонясвали на виртуалното парти. „Помнете, че в тези трудни времена сме винаги заедно“, отбеляза той.

Междувременно Брад Пит наследи ролята на Робърт де Ниро като синоптик в SGN. Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ продължи традицията на наследника си,  като се включи за една реплика време. Така, на въпроса на Красински как изглежда времето навън, Пит се подаде през прозореца на дома си и отвърна кратко: „Изглежда доста добре“.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !