Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съпругата на Брус Уилис: Не ме притеснява изолацията му с Деми Мур

отпечатай новината

21.04.2020 15:23 | Видян 1499 пъти

Съпругата на Брус Уилис: Не ме притеснява изолацията му с Деми Мур

Брус Уилис и Деми Мур показват на света, че може да има приятелство и след раздялата. Бившите съпрузи прекарват социалната изолация в една къща заедно с децата си. Свидетелство за това са снимките в профила на една от дъщерите им – Румър, която наскоро обръсна и главата си.

Феновете на актьорите нямат нищо против тяхната близост, а към този отбор се присъединява и съпругата на Брус – Ема Уилис. Двамата се ожениха през 2009 година, но сега супермоделът е с двете си дъщери – Мабел и Евелин на 8 и на 5 години, в дома им в Лос Анджелис.

Според източник, близък до семейството, Ема много добре знае, че съпругът ѝ е в близки отношения с Деми Мур, но това по никакъв начин не я притеснява. „Няма проблем между двамата. Ема трябваше да остане с малките деца в Ел Ей“. Познати на Деми пък споделят, че близката връзка между нея и бившия ѝ съпруг, не е изненада за никого.

„Деми и Брус са близки приятели от дълго време“, казват източниците. Двете семейства на Уилис дори прекарват голяма част от времето си заедно и Мур дори присъства на подновяването на обетите между актьора и Ема през март 2019 г. Съпрузите пък подкрепиха Деми по време на представянето на автобиографията ѝ „Inside Out“ през септември.

Снимки на семейната изолация на Мур и Уилис постоянно заливат социалните мрежи. Актрисата сподели една, на която всички носят еднакви пижами и написа „Семейно събиране“. Ема веднага коментира снимката с „Изпращам ви любов, липсвате ми“.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !