Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Пинк за вируса: Не можех да дишам!

отпечатай новината

14.04.2020 13:18 | Видян 1186 пъти

 Пинк за вируса: Не можех да дишам!

За първи път след началото на карантината 40-годишната Пинк даде интервю и сподели подробности около коронавируса. Звездата определя случилото ѝ се като най-страшния период от живота ѝ. Тя боледува със своя малък син и по думите ѝ, и двамата са изкарали доста тежко този вирус.

Пинк разказа пред Елън Дедженеръс, че всичко започнало в средата на март, когато 3-годишният ѝ син Джеймисън няколко дни поддържал висока температура.
„Няколко нощи не можех да спя, защото не можех да дишам. За първи път от 30 години ми се наложи да ползвам инхалатор“ – призна певицата – Тогава осъзнах колко действително е страшно всичко“.

Когато Джеймисън започнал да се жалва от болки в гърдите, Пинк съвсем се разтревожила: „В такъв момент започваш да мислиш: окей, отиваме в болница? Какво да правим сега? Това е най-страшното, с което съм се сблъсквала през целия ми живот“.

По думите ѝ всеки ден се появявали нови стресиращи ситуации. Самата актриса е страдала от тежка астма в детството, заради която й се налагало да ходи често в болница в детството.

Певицата обясни и в социалните мрежи за трудностите около коронавируса: „Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят син е само на три години. Не само хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40“, разказва тя.

Според нея много хора са боледували без да са им направени тестове. Нейни приятели са имали подобни симптоми още през февруари.

За щастие вече Пинк и детето ѝ са победили болестта, но до оздравяването за малкия Джеймисън било нужно доста време и това съвсем не било така лесно. Когато страшното все пак отминало, певицата дава милион долара в помощ на хората, пострадали от пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !