Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Андреа и Кости превзеxa румънския Денсинг Старс

отпечатай новината

24.04.2009 18:00 | Видян 22724 пъти | Гласували 1

Андреа  и Кости превзеxa румънския Денсинг Старс

Дует № 1 у нас Андреа и Кости не даде шанс на конкурентите си в румънското издание на  „Денсинг Старс”, което се излъчи директно по националната телевизия на северната ни съседка. Хитовите изпълнители цяла седмица репетираха по 6 часа, за да се представят на ниво в танцовото шоу.  

Идеята на предаването е изцяло благотворителна, в подкрепа на деца без дом и семейства. Гласуването отново бе с СМС-и, като българската певица и дуетната й половинка събраха най-много гласове.  Мъжката част от журито, което също оценяваше танците, остана без дъх при вида на Андреа, обявена в България за Сексбомба на годината. „Наистина българките са много красиви”, не пестяха комплименти мъжете в залата.

Конкуренти на Андреа и Кости бяха две двойки румънски попзвезди.
„Радвам се, че участвах в това благотворително шоу, за да помогнем на бедните деца. Цялата съм в синини от танците, но вече мога да се справям без грешка с Ча-ча”, признава изпълнителката на тоталните хитове „Само мой” и „Избирам теб”.
Публиката в залата най-силно аплодира Андреа и Кости, които освен с Ча-ча, се представиха и с танци от популярни мюзикъли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !