Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ивет Лалова прекрасна у дома

отпечатай новината

13.04.2020 14:53 | Видян 1972 пъти

Ивет Лалова прекрасна у дома

Подобно на ежедневието на всички хора по света, това на харизматичната Ивет Лалова от няколко седмици насам също е забавило своя ход. Напоследък времето на спортистката, която усилено се готвеше за Олимпиадата в Токио, преминава далеч от пистата, а часовете, които прекарва у дома, лениво се нижат един след друг, предава Dir.bg.

Със сигурност динамиката липсва на лъчезарната брюнетка, но въпреки това тя не пада духом, посрещайки настоящата ситуация с широка усмивка, защото знае, че като всичко останало и трудностите имат своя край.

"Събудих се със зрънце надежда в мен, което си пробива път, също както слънчевите лъчи навън в момента. Може би е заради бавно настъпващата пролет и прекрасния ден. Може би е надежда за намиране на решение за това, с което целия свят се бори в момента. Може би е желание живота ни да се върне към обичайната скорост и пъстрота. Може дори да е моето безкрайно желание пак да бягам, да пресичам финални линии, да пътувам и мрънкам по летища и самолети, че съм изморена и пак да бягам на другия ден... Това и била моята движеща сила винаги, това е и сега. Нищо не се е променило", написа тя преди няколко дни в своята Инстаграм страница, вдъхвайки кураж на своите последователи.

Преди ден тя сподели в социалната мрежа кадър от жилището си, дело на фотографа Коко Кръстев. На изображението най-бързата бяла жена на планетата изглежда повече от прекрасно - седнала на земята с чаша в ръка, а през прозорците зад нея се разкрива озарения от слънцето двор на имота ѝ.

И макар визията ѝ да е съвсем семпла, облечена в изчистена светлосиня тениска и дънки, чийто крачоли са навити нагоре, излъчването на Ивет е това, което притегля очите на зрителя към нея подобно на магнит. Човек сякаш може да долови спокойствието, оптимистичната нагласа и позитивната енергия, които излъчва спринтьорката.

За да направи престоя си между четирите стени по-приятен, Ивет е решила да го оползотвори с учене на нови и интересни неща. Фактите, които ѝ се струват достатъчно интересни, тя споделя със своите почитатели в платформата.

"Поредният мързелив следобед у дома. Днес научих, защо сьомгата има толкова интересен цвят и се мъча да се сетя за друга храна с подобен. Причината за специфичния розов цвят е пигмент във водораслото (Haematococcus Pluvialis), с което тя се храни. Наричан още Астаксантин, този каротиноид е и мощен антиоксидант, който осигурява всичко от UV защита до борба със свободните радикали. Като бонус той ще засили производството на колаген, ще намали фините линии и ще хидратира кожата. Win-win ситуация за хора, като мен, които са постоянно на скорост и на слънце", е написала Лалова към снимката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !