Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Мерил Стрийп се развежда

отпечатай новината

09.04.2020 12:42 | Видян 1500 пъти

Дъщерята на Мерил Стрийп се развежда

Грейс Гъмър – средната дъщеря на Мерил Стрийп, подаде документи за развод. 33-годишната актриса от „Господин Робот“ се разделя със съпруга си – музикантът Тей Стратърн.

Като причина за желанието си да се разведе Гъмър е посочила „непреодолими различия“. В документите тя е отбелязала, че двойката се е венчала на 10 юли миналата година. А се е разделила един месец по-късно – на 21 април.

Тей е син на актьора Дейвид Стратърн, който през 1994 г. участваше рамо до рамо със Стрийп във филма „Дивата река“. Двамата там играха ролите на съпрузи.

Стрийп е отгледала още три деца с мъжа си Дон Гъмър – дъщерите Мами (36) и Луиза (28), както и синът им Хенри (40). Актрисата стана и баба миналата година. Тогава Мами роди момченце. „Работя като луда от доста време вече, така че се подготвям за първия си внук. Дъщеря ми ще роди през февруари, така че ще отида да й съсипя живота. Специализирам в даването на непоискани съвети“, коментира с намигване носителката на „Оскар“ малко преди раждането на момченцето.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !