Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Гигов и Преслава на спа-купон

отпечатай новината

25.04.2009 09:00 | Видян 32533 пъти | Гласували 1

Гигов и Преслава на спа-купон

Спа-купон не е купон с преспиване, а парти в спа-курорт. Точно такова събра доста знаменитости за откриването на петзвездния хотел Персенк в любимия на Ахмед Доган град Девин.

Андреа се появи със секси рокля с реснички, които се постара да развее във вихъра на танца в нощния клуб на хотела. Тя беше без приятеля си Кубрат Пулев. Еврошампионът по бокс си останал в София. “И той е човек, да поживее един уикенд”, шеговито коментира блондинката.

Преслава демонстрира нов скандален имидж. Лъщящи чрез кристалите си очила са последната страст на певицата. Суперзвездата също като Андреа бе избрала розова рокля.

Даже бизнесдамата Ружа Стойкова, която е направила интериора на хотела, се хвърли на дансинга, за да се забавлява с песните на пайнерката. Само Димитър Рачков устоя на огнените ритми и си остана в стаята, вместо да разпусне в нощния клуб.

Откакто е приела образа на българската Мерилин, Преслава е станала голяма артистка. Тя правеше различни гримаси по време на участието си. Наред с безбройните си хитове изкара и по един на своята приятелка Галена, както и на Елена.

Собственикът на Персенк – Николай Иванов, бе поканил свои приятели от бизнеса да се веселят наоткриването. Сред тях беше бизнесменът Николай Гигов, чието име нашумя напоследък покрай обвиненията на сръбския мафиот Сретен Йосич. Той се появи не с Глория или Юлияна Дончева, а с блондинка на партито. На ВИП масата беше и Стефан Шарлопов. Олимпийският шампион Христо Марков и Зума, който отдавна няма тежката дума, бяха сред другите хайгости.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !