Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Затворена у дома, голата Емили Ратайковски пали мъжките фантазии

отпечатай новината

01.04.2020 14:19 | Видян 1778 пъти

Затворена у дома, голата Емили Ратайковски пали мъжките фантазии

Всички добре познават Емили Ратайковски като фатална жена, способна да накара всяко мъжко сърце да ускори ритъма си само с един поглед. Ако брюнетката се бе родила в някоя отдавна отминала епоха, то вероятно за нея щяха да се водят епични битки, за които днес да се носят митове и легенди. Кой знае, тогава троянците можеше да оставят Хубавата Елена на Парис, а Омир да опише различна война... Но това, разбира се, е само в сферата на предположенията и догадките, пише Dir.bg.

Шегата настрана, нищо, че е 1-ви април. Факт е, че американката от полски произход е сред най-изкусителните жени на нашето време, които определено знаят как да се възползват максимално от своите дадености. Все пак ако не беше така, вероятно в момента никой нямаше да е чувал за нея, но нещата стоят по различен начин, нали? След като успешно изгради кариера пред фотографския обектив, тя се насочи към киното и вече може да се похвали с няколко филма зад гърба си, като в последната продукция си партнира с Тео Джеймс.

Междувременно красавицата продължава да поддържа провокативния си имидж дори и от своя дом, радвайки своите почти 26 милиона последователи в социалната мрежа с предизвикателни снимки, които са се превърнали в нейна запазена марка. Макар и да е затворена между четири стени, Ратайковски продължава да намира начин често да посещава фантазиите на господата по цял свят.

Преди два дни тя публикува в официалната си Инстаграм страница кадър, на който позира без дрехи, застанала зад прозрачно перде. На изображението тялото ѝ е обгърнато единствено от слънчевите лъчи, влизащи в помещението през прозореца зад нея, които ясно очертават фигурата ѝ.

По-късно моделът сподели снимка, показваща как лежи на пода до кучето си с разтворен син халат, под който носи само дантелени прашки със златен мотив.

"До гуша му дойде от прегръдки", гласи посланието на публикацията ѝ, визираща домашния ѝ любимец.

Но Емили не спря дотук. Като история в сайта тя реши да качи поредната съблазняваща фотография, разкриваща я чисто гола. На нея тя е прикрила гърдите си с една ръка, а слабините - с цвете.

Едно е сигурно, независимо от ниските температури навън, Ратайкосвки зае как да поддържа високите градуси около себе си. На това мнение са и милионите ѝ последователи, харесали нейните снимки.

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !