Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски

отпечатай новината

28.03.2020 09:27 | Видян 1746 пъти

Плеймейтка се врече на генерал Мутафчийски

Плеймейтка пощуря и възпя коронавируса, а след това се и врече на генерал Мутафчийски. Гергана Стаменова реди рими за вируса и превърна ръководителя на Националния щаб за борба с коронавируса в герой на новата си песен.

Стаменова, която след плеймейт състезанията се преориентира към рапа и пропя, не пропусна да създаде и песен за заразата. „С екипа ми започнахме работата си по парчето точно преди да гръмне истерията с коронавируса.

И както се сещате, всичко около нас ни заливаше с коронавирус, маски, миене на ръце и едни и същи муцуни по телевизионните екрани, които ежедневно ни предупреждават и информират. Нямаше как от новото ми парче да стане друго, освен това. Предполагам, и вие сте зомбирани от темата като мен“, споделя още Гери.

Тя не пропуска да признае, че един от хората, които са я вдъхновили за видеото към песента, бил именно генерал Мутафчийски, пише "България днес".

„Аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и който ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за нас в момента. Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна“, казва атрактивната рапърка и призовава феновете си да си останат у дома и да се държат отговорно.

Клипът е анимиран, а още в началото се предупреждава, че всяка прилика с истински лица и събития е случайна. При все това видеото е атрактивно и определено привлича вниманието.

Още повече, че в него ген. Мутафчийски шофира военен джип с надпис върху него Anti Covid-19 и вози към спасението певицата на задната седалка. Всичко това се развива на фона на рушащ се свят, в който сгради са изпотрошени като след бомбардировка, навсякъде цари хаос и горят пожари.

А що се отнася до текста на песента, той е доста провокативен, като на всяко рап парче:

„Всички маски изкупих ги вече,
от зарази стоя надалече,
но ти си такава и слагам
ооо — карантина.
Като луда ръцете си мия,
коронавирусът ти си самият,
ти ги тръшна жените фатално,
ооо — ще им мине“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !