Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Саня Армутлиева в ужас заради вируса

отпечатай новината

28.03.2020 09:13 | Видян 1075 пъти

Саня Армутлиева в ужас заради вируса

Саня Армутлиева е силно притеснена за родителите си заради коронавируса.

Откакто страната ни е в наложено извънредно положение, тя се бои как ще се развие животът й след пандемията. Саня не крие, че родителите й разчитат главно на нейните грижи и тя се бои за здравето им.

Армутлиева мисли и за съпруга си, който в момента е далеч от нея. Много километри често разделят музикалната продуцентка и половинката й Тим, който е англичанин, но от дълго време му се налага да пътува до берлин, където се занимава с научна дейност. Саня често е споделяла, че двамата живеят в постоянно пътуване, за да са заедно.

Коронавирусът обаче сега ги разделя за месеци - нещо, което тя не може да преглътне лесно. Двете й дъщери - Маргарита и Алма, също са в чужбина. "Обикалям около килима, мисля за децата, които са заедно, но не при мен, мъжът - на трета локация, пак не при мен, мама и татко - официално осиновени от мен, бизнесът - на парчета, екипът - в опасност", притеснено споделя Саня в мрежата.

Като примерна гражданка тя стои затворена вкъщи и избягва срещи с много хора. Музикалната шефка се опитва да поддържа духа на своите изпълнители, които в момента нямат участия и изяви. Само Дара е заета с участието си в "Като две капки вода", пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !