Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Уди Алън за любовта с осиновената си дъщеря

отпечатай новината

25.03.2020 13:19 | Видян 1286 пъти

Уди Алън за любовта с осиновената си дъщеря

84-годишният холивудски режисьор Уди Алън разкри подробности за аферата с осиновената му дъщеря Сун-И Привен, която завърши с брак.

Любовната връзка между Алън и Привен започнала, когато тя била на 22 години. Не я притеснявала солидната разлика във възрастта между нея и избраника ѝ - 35 години. Режисьорът на филма „Светски живот“ признава в автобиографията си „Apropos of Nothing“, че той и Сун-И са били обсебени един от друг.

По това време Уди бил женен за актрисата Миа Фароу, която бързо разкрила изневярата на съпруга си. Алън не се оправдавал и признал всичко.

Известно време режисьорът се съмнявал в развитието на отношенията с осиновената си дъщеря. Мислел, че с времето Привен ще срещне по-млад мъж и ще създаде собствено семейство. Любовта между Уди и Сун-И обаче завърши с брак, който продължава повече от 20 години. Двойката има две осиновени дъщери.

По-рано другата осиновена дъщеря на Уди Алън, Дилън Фароу, го обвини в сексуален тормоз. Тогава зад него застана именно съпругата му, Сун-И, обвинявайки Мия и нейната дъщеря, че се опитват да извлекат дивиденти от това, предава Dariknews.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !