Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Яна Маринова: Чувствам се жена най-накрая

отпечатай новината

25.03.2020 12:19 | Видян 1449 пъти

Яна Маринова: Чувствам се жена най-накрая

За някои хора дните, прекарани в социална изолация, могат да бъдат сериозно предизвикателство, дори мъчение, точещо се от сутрин до вечер, но очевидно за харизматичната Яна Маринова настоящата ситуация е съвсем различна. Вчера звездата от българския филм "Диви и щастливи" сподели с последователите на официалния си Инстаграм акаунт не само че се чувства напълно добре, но и че престоят у дома изобщо не ѝ тежи.

"Обръщам внимание само на позитивните си мисли и усещания, и приемам всичко на игра. Така винаги се изненадвам колко много страхотни неща съм пропуснала в живота си досега", написа тя в социалната мрежа.

Актрисата разкри, че се е отдала на обичани занимания - наваксвайки с филмите и книгите, предава Dir.bg.

"Доволна съм, че имам време да покажа на сина ми любимите си филми. "Смело сърце" го впечатли страшно. Но положих сериозни усилия, за да го убедя, че "Усещане за жена" не е от "тво'йте любовни филми", както сам се изрази. Беше ми адски смешно, когато го каза, но явно заглавието го подведе", гласи посланието към кадър, на който тя е седнала на земята върху одеяло, готова за кино вечер със своя наследник.

Брюнетката също така призна, че докато си стои вкъщи се опитва да усвои нови умения, като например готвенето.

"Чувствам се жена най-накрая. Бях забравила колко е хубаво да имам време за себе си. И за хората, които обичам и харесвам", заяви тя в своя публикация.

Наред с всичко това, предвид обстановката навън, тя показа и как прави "гимнастика с лопатата" пред къщата си, ринейки натрупалия сняг.

"Заледи ли веднъж, няма минаване", отбеляза Маринова.

Прави впечатление, че Яна по никакъв начин не загубила присъствие на духа и успява да крепи своите оптимистични възгледи за бъдещето, въпреки трудната ситуация, която е изпитание за мнозина.

"Вярвам, че ще мине и този труден период в живота ни. И ще ни остави своето знание за истински важните неща, които често забравяме, устремени към "върха", пише тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !