Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от подкрепа

отпечатай новината

23.03.2020 13:42 | Видян 1623 пъти

Бербатов: Героите, които аплодираме, се нуждаят от подкрепа

Българският лекарски съюз стартира национална кампания "За героите в бяло". Целта на инициативата е осигуряването на средства за закупуването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна. Зад кампанията с името и лицето си застана футболната звезда Димитър Бербатов. Голмайстор №1 на България, чиято майка е била медицинска сестра, призова всеки, който има възможност, да направи дарение за героите в бяло, предава Sportal.bg.

"Те са героите, които аплодираме. Но са хора, не са нито безсмъртни, нито недосегаеми за вируса. За да има кой да ни спасява, трябва да се погрижим и за тяхната защита. Ние се нуждаем от тях, а те - от нашата подкрепа", апелира Димитър Бербатов, който открива кампанията освен с призив и с лично парично дарение.

Ако искате и Вие да се включите в кампанията на Българския лекарски съюз "За героите в бяло"  и да помогнете за осигуряването на маски, предпазни облекла, дезинфектанти и медицински изделия за болниците и медицинския персонал в цялата страна, може да го направите чрез дарение.

Кампанията "За героите в бяло" е отворена за всеки, който би искал да помогне на българските лекари, сестри, санитари и целия медицински персонал. Вярваме, че ще има желаещи да дарят директно маски, предпазни облекла, дезинфектанти или медицински изделия. Всички те могат да го направят като се свържат с Български лекарски съюз на: blsus@blsbg.com.

Снимки:  Lap.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !