Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Донатела Версаче дарява 200 хиляди евро за борбата срещу коронавируса

отпечатай новината

20.03.2020 10:07 | Видян 1265 пъти

Донатела Версаче дарява 200 хиляди евро за борбата срещу коронавируса

Светът се намира в един от най-страшните си периоди за последните няколко десетилетия. Пандемията от коронавирус продължава, а една от най-засегнатите държави в света е Италия. Броят на заразените там надминава 20 хиляди, а починалите са повече от 1000.

Страната затвори всичките си граници и наложи пълна карантина на жителите си, които нямат право да излизат освен до хранителен магазин или аптека. Това са и единствените търговски обекти, които работят на Ботуша, а улиците в Милано, Рим и Венеция опустяха.

Един от най-големите проблеми в Италия в момента е свързан с недостига на болнични легла, където да се приемат заболелите от коронавируса. Затова лекарите там направиха палатки, в които да настанят болните. Освен това лекарите и медицинските сестри работят на прага на силите си, за да спасят колкото се може повече животи.

Донатела Версаче разбра за проблема и реши да помогне на своите съграждани. Тя и дъщеря ѝ Алегра Бек са дарили 200 хиляди евро на отделението за интензивно лечение на болницата „Сан Рафаеле“ в Милано.
„Във времена като тези е много важно да бъдем обединени и да помогнем по всякакъв начин на тези, които са на първа линия и се борят всеки ден да спасят хиляди животи“, написа Донатела в Инстаграм.

Дизайнерката добави, че лекарите и целият медицински персонал са достойни за уважение заради това, което правят. Донатела не е единствената, която подкрепя борбата срещу коронавируса.

Джорджо Армани дари 1,43 млн. евро на три болници в Рим и Милано. Други известни модни марки като Bulgari, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, L'Oreal и Swarovski също са подпомогнали борбата срещу вируса.

Източник: tialoto
Снимка: Getty


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !