Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Камелия още търси Шанел

отпечатай новината

22.04.2009 14:00 | Видян 21229 пъти | Гласували 1

Камелия още търси Шанел

Голяма лична драма изживява Камелия на Велики четвъртък. Новоизпечената водеща на риалити-формати изгуби Шанел, своето малко черно кученце порода пумерански шпиц. Любимката на Камелия и Цветин най-вероятно се е заблудила по време на игра на двора, в района на квартал Банишора и е хукнала по съседни улици. И докато Камелия се изявяваше като телевизионна водеща, нейният приятел Цветин обикаляше квартала, за да търси малката Шанел.

Въпреки многобройните призиви от екрана на телевизия “Планета”, “Нова телевизия” и няколко интернет сайтове, Шанел още не е открита. Вероятно кученцето е страшно изплашено и не може само да открие пътя към дома. Камелия е много привързана към своите домашни приятели. В дома си с Цветин се грижат за още едно кученце от същата порода, но кафяво на цвят, с име Елинор. Преди година певицата загуби друг свой дългогодишен спътник в живота - ротвайлерът Лео и всички станахме свидетели на тъгата, която я завладя тогава.

На церемонията по раздаването на наградите на “Нов фолк” преди година, в мъката си Камелия изпусна нервите си и направи неприличен жест към Азис, който бе тълкуван превратно от жълтата преса.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !