Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емилия се включва в Бригада Нов дом

отпечатай новината

11.03.2020 12:30 | Видян 1678 пъти

Емилия се включва в Бригада Нов дом

В новия епизод на “Бригада Нов дом”, в четвъртък от 21:00 часа, зрителите на bTV ще видят любимата си певица Емилия, която много естествено и от сърце ще се включи в каузата на прочутата бригада. Този път тя е изграждане на новия дом на дядо Спас и внучката му Никол, които живеят сами близо до София, в стара порутена къща.

След много премеждия и удари на съдбата, единственият човек, който им помага е лелята на Никол – Дани, която често ги посещава и се грижи за тях. Освен, че е изоставена от баща си, когато е съвсем малка, преди месеци тринайсетгодишното момиче губи и майка си, а има и не лек здравословен проблем. Въпреки трудностите Никол и дядо Спас не се предават, но усмивката много рядко се появява на лицата им. И дори, когато Мария и Караджов от “Бригада Нов дом” чукат на вратата им, те трудно ще повярват на късмета си. В епизод три на едно от най-позитивните предавания в ефира на bTV, на помощ на дядо и внучка идва чаровната и много естествена - Емилия.

Още с първите си стъпки “на терен” тя ще запее на известните майсторите специална народна песен точно за майстори и ще се включи с огромно старание и вдъхновение в ремонта на жилището. Зрителите ще видят колко добре се справя певицата с четката и боята, как за пръв път ще полага фуги на плочките в банята и колко добре работи с винтоверт – инструмент, за чието съществуване ще научи именно в “Бригада Нов дом”.

Преди Мария Силвестър и Емилия да посрещнат семейството в обновения им дом, певицата ще се разходи с Никол и леля й из мола и ще прекарат незабравим ден заедно.  С неочаквано чудно “творение” ще се включи и Екатерина Ташева – Чери, а какво е то и как всеки може да си го направи вкъщи сам – ще стане ясно в четвъртък в 21:00 ч. по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !