Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тейлър Суифт дарява 1 млн. за пострадалите от торнадото в Нашвил

отпечатай новината

10.03.2020 12:51 | Видян 999 пъти

Тейлър Суифт дарява 1 млн. за пострадалите от торнадото в Нашвил

Тейлър Суифт не е забравила за родния си град и жителите му. Изпълнителката, която е родена и израснала в Нашвил, дари 1 млн. долара на благотворителен фонд, който ще се погрижи за пострадалите от унищожителното торнадо преди няколко дни.

В понеделник вечер и рано във вторник сутрин две торнада се развихриха в щата Тенеси и убиха 19 души, а най-малко 150 са ранени. Материалните щети все още се изчисляват, но има къщи, които са сринати със земята.

Новината за дарението на Суифт дойде от нейния публицист, а изпълнителката я потвърди и в социалната мрежа Instagram. „Това, че толкова много хора изгубиха дома си и много други неща, направо ме разтърси“, пише тя. Тя окуражи своите последователи също да помогнат с каквото могат.
„Нашвил е моят дом“.

Суифт се присъединява към други кънтри изпълнители, които също дариха значителна сума за пострадалите. Дуото Dan + Shay и музикантът Крис Йънг отделиха съответно по 100 и по 50 хиляди долара.

Тейлър не за първи път помага на родния си град. През 2010 година тя създаде благотворителен фонд на свое име, за да помогне на пострадалите от наводнението същата година. Тя също така дарява и на нуждаещи се фенове и подкрепя множество организации, грижещи се за правата на ЛГБТ общността.

Източник: tioaloto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !