Преслава отрича нова операция на носа

Преслава отрича да си е правила нова операция на носа....

Избират Мис България на церемония с...

Специален кръг, свързан с коронавируса ще има на...

Ричард Маркс отлага цялото си турне в Европа

отпечатай новината

09.03.2020 16:43 | Видян 394 пъти

Ричард Маркс отлага цялото си турне в Европа

Още един концерт от българския календар беше отложен заради заплахата от коронавирус. Ричард Маркс отменя не само шоуто си в София на 28 март в зала 1 на НДК, но и цялата си европейска обиколка.

Организаторите от Loud Concerts обявиха, че съвсем скоро ще обявят нова дата за изява на музиканта у нас.

“За съжаление, поради настъпилата световна здравословна криза и непредвидимите условия на пътуване по света, мениджмънтът на Ричард Маркс е принуден да отложи пролетното турне 2020 на артиста за есента. Билетите, закупени за настоящите дати ще важат и за новите дати, когато бъдат потвърдени", гласи официалното изявление на мениджмънта на Маркс. Самият той пък обясни:

„За да не застраша здравето и сигурността на моите фенове по време на концертите си, предстоящото европейско турне се налага да бъде отложено заради световната здравна криза. Изпълнен съм с изключителна благодарност към феновете си и се вълнувах много за предстоящото европейско турне. Някои от тези шоута са разпродадени от месеци и бях готов да преживея с всеки една невероятна нощ с музика. Скоро ще се върна и ще прекараме страхотно време заедно!“

Въпреки че билетите ще важат без презаверка за новата дата, организаторите дават възможност на всеки, който иска да върне пропуските си.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !