Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Хитмейкъри на Еминем и Уитни Хюстън творят с БГ артисти

отпечатай новината

05.03.2020 13:52 | Видян 1349 пъти

Хитмейкъри на Еминем и Уитни Хюстън творят с БГ артисти

20 композитори, текстописци, музикални продуценти от САЩ, Великобритания, Швеция, Норвегия, Южна Корея, Румъния, Гърция, 15 от най-талантливите български автори, изпълнители и музикални продуценти, 8 студиа, 5 дни писане на музика – така ще изглежда в цифри второто издание на Sofia Songwriting Camp.

Тази година организаторите на международен творчески лагер за писане на песни в България от „Вирджиния Рекърдс“ отварят опцията за участие в изданието към всички и стартират национален конкурс, който ще даде възможност на двама автори да станат част от предстоящия творчески форум.

Победителите ще попаднат в екипи с хитмейкъри, работили с Арета Франклин, Уитни Хюстън, Карлос Сантана, Еминем, Джей Зи, Рики Мартин, Кание Уест и още куп световни знаменитости.

Всеки кандидат може да изпрати свои авторски демо записи, съдържащи оригинални музикални композиции и/или текстове за песни на сайта на Sofia Songwriting Camp 2020 до 1-ви май тази година.

Авторите на най-добрите предложения ще бъдат класирани от международно жури за участие във втори кръг, който ще се проведе на 16-ти май в София. На специално събитие всички класирани ще бъдат оценени поотделно и ще получат съвети свързани със създаването на успешна песен.

Сред членовете на журито са професионалисти като Che Pope, Jin Suk Choi, Pelle Lidl, Robin Jensen. Те ще изберат двамата победители, които ще трябва бързо да си стегнат багажа за събитието.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !