Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Louis Vuitton закри Седмицата на модата в Париж с грандиозно шоу

отпечатай новината

05.03.2020 13:30 | Видян 1681 пъти

Louis Vuitton закри Седмицата на модата в Париж с грандиозно шоу

Парижката седмица на модата приключи с грандиозно шоу на "Louis Vuitton" в Квадратния двор на Лувъра, смесващо ретро шик, спортна и футуристична визия, съобщи Ройтерс, цитирана от Dir.bg.

На фона на хор от 200 души, облечени в тоалети от различни епохи от 15-ти век до 50-те години на миналия век, бе представена новата колекция на дизайнера Никола Гескиер "Сблъсъци на времето". Модната ретроспекция бе дело на световнопризнатата дизайнерка на костюми Милена Канонеро.

Моделите на Гескиер нямаха много общо с историята на модата, показана в спектакъла, отбеляза Асошиейтед прес. Творческият директор на "Louis Vuitton" предложи обемни многоцветни якета, гащеризони и бродирани болера, които надделяха над разкроените многослойни поли в златно и сака със заоблени ревери и обшити с камъни. В публиката бяха забелязани съвременни звезди като Леа Сейду, Алисия Викандер и Лупита Нионго.

"Chanel" заложи на простотата и показа колекция, издържана основно в черно, бяло и пастелни тонове, отбеляза Асошиейтед прес. Колекцията на Виржини Виар, която замени Карл Лагерфелд като творчески директор на "Chanel", бе показана в изложбената зала на Гран пале във френската столица, пише БТА. На първия ред бе Изабел Аджани.

Модели дефилираха с широки панталони с цепки отстрани, бричове и костюми от туид в бледо розово и пастелно зелено. Кая Гербер показа черна дълга рокля без рамене с колан-бижу, а Джиджи Хадид закри шоуто с топ и къси панталони в черно под дълго палто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !