Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хилари Дъф: Променете закона и защитете децата ни

отпечатай новината

26.02.2020 17:17 | Видян 1254 пъти

Хилари Дъф: Променете закона и защитете децата ни

Хилари Дъф не се страхува да защити семейството си!

Звездата, добила световна слава с филми на Disney, има две деца – Лука на 7 и Банкс на 1 година. Заради статута си, Дъф се опитва всячески да предпази малчуганите от светлината на прожекторите и нахалните папараци. На 22 февруари сподели в своя профил в Instagram, че се е опълчила на фотограф, който е снимал децата ѝ в парка.

Дъф публикува видео, на което се вижда как се приближава до мъжа и настоява да разбере от коя агенция е изпратен и защо снима децата. „Кой си ти? Познаваш ли някое дете тук? Може ли да спреш да снимаш децата, моля?“, казва актрисата.

Мъжът обаче не се притеснява и отговаря, че действията му са напълно законни и няма кой да му забрани да снима на обществено място. „Не трябва да се чувствате неудобно. Ако искате, мога да ви покажа и лична карта“. Звездата добавя, че не иска никакви документи, а просто иска личното пространство на децата да бъде запазено.
„Моля те като човек към човек, като майка, ако не познаваш никого тук, моля те, спри да снимаш децата, които играят футбол тази сутрин“.

Мъжът добавя, че той е лицензиран фотограф и си върши работата, а параноята на Дъф е ненужна. Спорът продължава повече от минута, в която звездата казва, че ще сподели видеото със своите 15 млн. последователи в Instagram, за да може те да видят какъв човек снима децата ѝ.

Сега, актрисата разкрива още от случката и признава, че първоначално не е била сигурна дали този човек наистина е бил папарак. „Може да е бил нормален човек, но той снимаше непрекъснато в продължение на 35 минути. Това ми направи лошо впечатление“. Именно тогава тя решава да разпита останалите родители дали познават мъжа.

След като разбира, че никой от тях не е близък с него, тя се обажда на полицията и подава оплакване. „Оттам ми отговориха, че няма какво да направят, защото се намираме на публично място“. Отговорът от властите напълно вбесил актрисата и тя иска промени в закона, отнасящ се за снимките, направени на публични места.
„Законът трябва да позволява на родител да забранява на фотограф да снима децата му, независимо къде се намират те“.

Това не е първият път, в който Дъф се опълчва на папараците. През 2018 година, когато е бременна с дъщеря си Банкс, тя забелязва папарак в кола, който се опитва да я снима. Актрисата обвинява мъжа, че е бил на мач на сина ѝ, следял е сестра ѝ до дома ѝ и е паркирал пред къщата ѝ, за да се сдобие със снимки.
„Когато хората ми кажат, че това получавам, когато искам да съм известна, наистина ме нараняват“.

През декември, тя отново говори за натрапчивото отношение на папараците. „Опитвам се да прекарам малко време с децата си, а двама мъже непрекъснато ни следят. Единият от тях дори тича. Снимат абсолютно всичко, което правя с децата си“.

Източник: tialoto
Снимка: Getty


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !