Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мария на острова на любовта

отпечатай новината

20.02.2020 13:53 | Видян 1956 пъти

Мария на острова на любовта

Макар лятото все още да не е настъпило и според календара да ни делят месеци от него, типично в неин стил, попфолк певицата Мария реши да вдигне градусите в социалната мрежа с няколко кадъра от остров Корфу. Въпреки че в момента климатът и там да е почти идентичен с този у нас, брюнетката качи в официалната си Инстаграм страница снимки, на които позира на морския бряг, облечена в широка светла риза на тънко синьо райе, която е вързала на корема си, и къси бели панталони с висока талия, пише Dir.bg.

Всъщност, изображенията разкриват снимачния процес на музикалния клип към предстоящата ѝ песен "С мен", който се очаква да излезе скоро. За фон на видеото изпълнителката е избрала живописните гледки на дестинацията, чиято легенда разказва, че името си получава от древногръцкия бог Посейдон. Той бил влюбен в дъщерята на речния бог Азоп и с помощта на Зевс успял да я отвлече и да я заведе на безимения дотогава остров, който в израз на своята любов, кръщава с нейното име.

Корфу е изключително красива дестинация, докосваща се до три естествени басейна - Йонийско, Адриатическо и Средиземно море. Територията му е покрита с необятна зеленина, а във въздуха носи аромат на рози и цитруси... Не е никак трудно човек да остави сърцето си на това приказно място, а във времето редица хора са го правили.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Чалгата бойкотира Мария

Няма коментари към тази новина !