Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ащън Къчър: Винаги ще обичам дъщерите на Деми Мур

отпечатай новината

04.02.2020 15:17 | Видян 2446 пъти

Ащън Къчър: Винаги ще обичам дъщерите на Деми Мур

Ащън Къчър може и да се е разделил с Деми Мур преди 7 години, но това не означава, че той е забравил за дъщерите ѝ. Актрисата има три деца от предишния си брак с Брус Уилис, за които Къчър се грижеше като за свои по време на връзката им.

В момента дъщерите на Мур вече са големи, но голяма част от живота им е преминала именно с актьора от „Двама мъже и половина“. Румър, Скаут и Талюла Уилис са съответно на 31, 28 и 26 години. Въпреки че бракът между майка им и Къчър не продължи завинаги, това не попречило на връзката на момичетата с Аштън.

„Бяхме заедно 8 години. Талюла беше на 8 или 9, тя беше най-малката. Румър беше на 12 или 13, когато започнахме да се срещаме с Деми“, казва звездата пред Марк Марон. Той добавя, че момичетата не били достатъчно големи, за да разберат какво се случва между него и майка им. „Когато се развеждахме, Талюла тъкмо завършваше гимназия“.

Ащън Къчър и Деми Мур започват да се срещат през 2003 година, след като се запознават по време на вечерно парти. Актрисата тогава е на 40 години, а бъдещият ѝ съпруг е с 15 години по-млад от нея. Женят се през 2005 година, но се развеждат през 2013-а.

Това не е никак малко време, особено за момичета, които тепърва навлизат в света на възрастните. Затова и Къчър признава, че е помагал в отглеждането и възпитанието им. Така се развива и една огромна връзка между четиримата.

„Обичам ги. Никога няма да спра да ги обичам и да ги уважавам. Винаги ще стискам палци да успяват във всичко, с което се захванат“.

Въпреки че е прекарал 8 години с тях, Къчър много добре разбира, че той не е техният баща и не би прекрачил тази граница. „Никога не съм се опитвал да заема това място. Винаги съм имал уважение към Брус и смятам, че той е невероятен човек“.

Връзката между дъщерите на Мур и Ащън може и да е добра, но това не означава, че по този начин стоят нещата между Деми и бившия ѝ съпруг. Наскоро излезе автобиографията на актрисата, в която тя обвинява Къчър за раздялата им и разкрива много от изневерите му.

Звездата от „Двама мъже и половина“ твърди обаче, че е в добри отношения с бившата си жена, но не се движат в едни и същи среди и не си ходят на гости.

В момента Ащън е женен за Мила Кунис, с която има две деца. Актрисата също е говорила по темата за отношенията между съпруга ѝ и децата на Мур. „Бил е доста млад, но той обича тези деца“, казва Кунис пред Марк Марон през 2018 година.


Източник: tialoto
Снимка: Getty/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !