Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бившата на Ахмед Доган става актриса

отпечатай новината

24.01.2020 10:10 | Видян 2599 пъти

Бившата на Ахмед Доган става актриса

Бившата жена на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ става актриса, научи „Галерия“. 45-годишната Ширин се е уредила с роля в новата сапунка по „Нова ТВ“ „Ягодова луна“. Макар и малка, ролята щяла да й позволи да блесне с талант и неподозирани актьорски качества, разкриват запознати.

Днес Ширин се чувствала свободна да сбъдне мечтите си и вече нямала търпение да чуе първите отзиви за актьорската си игра в „Ягодова луна“, който стартира тази пролет. Карнобатлъ ще се появи още във втората серия на сапунката, а образът й ще е позитивен. Очаква се сериалът да надмине по гледаемост „Дяволското гърло“ и „Откраднат живот“, а самата Ширин го определила като „невероятно интригуващ“.

Ще има и втори сезон, уверява Карнобатлъ. Амбициите й са да бъде забелязана от големите имена в родното кино и след време да бъде поканена за главна роля.

Екссъпругата на Доган, която по принцип работи в Министерството на културата, от малка мечтаела да стане актриса. Животът обаче имал други планове за нея, а съдбовната й среща с Ахмед Доган изцяло променя плановете й.

Най-много подкрепа получавала от дъщеря си Демет, която била и най-големият й критик. Красивата наследница на Доган е експресивна и артистична също като майка си, макар да се е насочила в друга сфера. Демет пише стихове и е много талантлива.

Ширин и Доган сключват брак през 1995-а и се развеждат 7 години по-късно.

По това време все още лидер на ДПС, той вече живее с друга жена – Алтен Алиева. Взима дъщеря си Демет при себе си, а Карнобатлъ едва свързва двата края като продавачка в магазин.

Години по-късно пробивната Ширин започва работа в Министерството на културата, където се изявява и до днес. Колегите я описват като изключително интелигентна, позитивна и изключително сърцата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !