В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Млада блондинка топли мъжа на Елена Йончева

отпечатай новината

24.01.2020 10:27 | Видян 2488 пъти

Млада блондинка топли мъжа на Елена Йончева


Политическата кариера на евродепутатката Елена Йончева се е отразила пагубно на личния живот. Бившата журналистка и бащата на детето й Пламен Тодоров се разделили, гласи най-новата мълва светските среди.

В дъното на разлъката  е увлечението на 12 години по-младия от Йончева архитект към негова колежка. Фотографите на Ретро за първи път засякоха Пламен в компанията на 27-годишната Виктория Станчева още през април миналата година. Докато Елена Йончева водеше разпалено предизборната си кампания и без заета да снове между TV студиата мъжът й замина за Шумен заедно с колежката си привидно само по работа. В действителност наистина архитектурното студио на Тодоров осъществява проект в града, но по време на командировката му с хубавицата бяха сами, без останалите им близо десетина колеги, които месец след това заминаха от София за провинцията, за да работят.  За капак Пламен и Виктория още тогава нощуваха заедно, потопени в романтиката на закътан  шуменски хотел.

За Виктория се знае, че от доста време е част от фирмата на архитект Тодоров, хобито й е да пътува по света.  Запалена е по йогата, както и по някой екстремни спортове като планинско катерене и каране на сърф.  Запознати твърдят, че Елена и мъжът й се разделили в началото на лятото. Когато се прибирала от Брюксел, социалистката не останала в жилището, което двамата обитаваха, докато все още бяха семейство. А Пламен заживял с новата си любима.

Спорове Йончева и Пламен имат около отглеждането на 3-годишния им син. Докато бяха двойка детето посещаваше елитна френска детска градина в Драгалевци. Сега вариантите били или детето да остане да живее през по-голямата част от времето при баща си и новата му любима, или да замине при майка си в Брюксел. Припомняме, че обвинената в пране на пари Йончева се запознава с Пламен докато все още е обвързана със Сергей Станишев. Веднага след раздялата им Елена заживява с Пламен, а през 2016 година, на 52-годишна възраст, му ражда първороден син.   








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !