Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лагерфелд нямаше да хареса новата Chanel Couture

отпечатай новината

23.01.2020 15:27 | Видян 1543 пъти

Лагерфелд нямаше да хареса новата Chanel Couture

Новата колекция е ход към по-младежка визия на марката.

Виржини поема първите стъпки да дефинира своя собствен стил, различен от този на Лагерфелд и Коко, с новата си колекция за Chanel Haute Couture.

Това, към което дизайнерката се е стремяла с новите си модели, е да даде по-младежки чар на визиите, затова и е търсила вдъхновение от училищните униформи. Сред дрехите виждаме много широки яки, поли до коляно и изчистен принт в неутралната гама.

Мястото на провеждане на ревюто също е специално – атмосферата като във френска градина е избрано, заради този период от детството на Коко Шанел, прекарано в подобна атмосфера.

Виар разказва, че приживе Карл е опитал да направи фотосесия със същата тематика и още тогава е дошла идеята й за тази колекция. “Той въобще не го хареса. Повтаряше “О, толкова е грозно, грозно!”, но аз се влюбих в идеята и реших, че искам да я реализирам”, коментира Виржини.

Към този момент отново мненията са смесени, като основната критика към моделите е по отношение на кройката им. Все пак трябва да признаем, че смелият ход на наследницата на Кайзера заслужава похвала.

Вижте повече снимки от ревюто в галерията и преценете сами – добър избор ли бе тази концепция, или не?

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !