Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Брадли Купър отново на режисьорския стол

отпечатай новината

23.01.2020 12:07 | Видян 844 пъти

Брадли Купър отново на режисьорския стол

Брадли Купър отново сяда на режисьорския стол. След като впечатли мнозина с дебюта си „Роди се звезда“, холивудският ас поема кормилото на нов филм, като основен „персонаж“ и тук ще се окаже музиката.

Купър ще повтори формулата си, като застане и пред камерата, а също е и съавтор на сценария заедно с Джош Сингър, предава Монитор.

Сюжетът на новия му филм пък ще гравитира около живота на един от най-обичаните композитори на всички времена, а именно – Ленард Бърнстейн. По проекта Купър работи от близо две години, като за целта провежда разговори и с децата на музиканта – Джейми, Александър и Нина.

Самият режисьор успя да изпревари конкурентите си от Bron Studios, като закупи правата за екранизирането на живота на Бърнстейн. Въпреки че Джейк Джиленхол трябваше също да изиграе ролята под „диригенството“ на Кари Фукунага, до това няма да се стигне именно поради липсата на съгласие от страна на наследниците на композитора.

Филмът на Купър все още няма заглавие, а клапата за него ще щракне в началото на другата година. Зад него застават редица прочути кинодейци. Като продуценти на лентата ще служат имена от ранга на Тод Филипс („Жокера“), Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг. Самият Купър също ще продуцира проекта си, чиято премиера ще бъде в платформата на Netflix. Стрийминг гигантът още отсега гарантира, че филмът ще се наслади и на публични прожекции, което автоматично означава, че компанията ще котира заглавието за „Оскар“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !