Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Преслава бяга от варан в Тайланд

отпечатай новината

14.01.2020 17:37 | Видян 2098 пъти

Преслава бяга от варан в Тайланд

Последните дни небето над България остава облачно и сиво, но за сметка на това над остров Ко Самуи, където Преслава си почива с любимия си Павел, грее жарко слънце. Звездата на "Пайнер" гледа да се възползва максимално от лъчите му, в същото време радвайки своите почитатели с нови снимки от екзотичната си ваканция.

На кадрите, които преди 2 дни сподели в своя Инстаграм акаунт, певицата позира по изрязан черен бански костюм до маса за двама, разположена до открит басейн със спираща дъха гледка към сините води на Тайландския залив, чийто хоризонт сякаш се прелива с небосвода.

"Готови ли сте за вечеря?", гласи посланието към кадъра, на който тя демонстрира прекрасна и стегната фигура, при това година и няколко месеца, след като роди дъщеря си Паола.

Феновете на брюнетката изписаха множество комплименти под формата на коментари, към които се присъедини и колежката ѝ Гери-Никол. Тя постави хаштаг "Огнена бомба" към фотографията и прибави емотикони във формата на пламък и влюбено човече.

Преслава със сигурност има редица неща, с които да запомни престоя си в Югоизточна Азия, като екшъна за нея продължава. Преди 4 дни тя самата се пошегува, че са я "спукали от бой" по време на спаринг по кикбокс, но днес има с какво още да запълни списъка с екстремни преживявания.

Преди дни, докато с Павел се разхождат из природата, на пътя ѝ се изпречва варан - най-големият род гущери в света с дължина 3-4 метра и тегло между 160-200 кг. Изненадващата среща с влечугото хваща певицата неподготвена и, изпаднала в ужас, тя захвърля чантата си и започва да бяга в противоположна посока. Половинката ѝ обаче взема нейния телефон и смело тръгва след варана, правейки видео клип.

"Шок. Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме.

Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му.
    
P.S Страх лозе пази!", написа Преслава към кадрите, които сподели с последователите си в социалната мрежа.

Феновете ѝ останаха не по-малко смаяни от ситуацията и изразиха своята загриженост.

"Пазете се! Четох, че обикновено избягва срещи с хора, но може да стане много агресивен и да повали човек със замаха на опашката си", написа една от почитателките ѝ.

"Доста са опасни и не е много разумно да тичаш след него, за да го снимаш", допълни друг потребител.

Сестрата на Преслава обаче реши да погледне от хумористичната страна на нещата и се пошегува:

"Ако беше змия нямаше да имам време да бягам... Инфаркт или инсулт и край с мен", гласят думите на Ивелина Колева.


Източник: Dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !